Opdrachtgevers

Samenwerken met Fikq

Fikq is een middelgrote speler in arbeidsbemiddeling van Finance en Insurance professionals. Bij Fikq werken gedreven professionals en wij zetten ons in om onze klanten te helpen en te voorzien in benodigde capaciteit en professionaliteit. De medewerkers van Fikq doen er alles aan om opdrachten en maatwerkprojecten tot een succes te maken. Wij doen dit door:

  • Jou als klant de kwaliteit te bieden die zij waard zijn
  • Onze deskundigheid te blijven ontwikkelen
  • Onze kennis en vakbekwaamheid zichtbaar te maken
  • En onszelf te presenteren aan onze (toekomstige) klanten

Hoe werken wij

Door de veranderende arbeidsmarkt van overvloed aan gekwalificeerde financials naar schaarste is het vinden van de juiste medewerker die past bij jouw organisatie niet eenvoudig. Wij helpen onze klanten door goed te luisteren, te sparren over de opdracht en de inhoud van de functie of het project, het inzetten van onze netwerken, onze kennis en gedrevenheid om zo de tijdelijke opdracht, een werving & selectie opdracht of een maatwerkproject succesvol in te vullen.

Opdrachten worden aangenomen op basis van no-cure-no-pay. Tarieven zijn voorafgaand aan de start van de opdracht helder en als het niet lukt om een opdracht in te vullen ben jij als opdrachtgever ons niets verschuldigd.

Als wij een kandidaat gevonden hebben, wordt hij of zij telefonisch geïnterviewd en uitgenodigd voor een face-to-face gesprek, voordat in aanmerking komen voor de opdracht of functie. Als zowel de kandidaat als de recruiter enthousiast zijn, worden referenties gebeld om te horen hoe zij naar de kandidaat kijken. Als deze goed zijn, dan wordt de kandidaat voorgesteld.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Dit versterkt de relatie en de feeling met de procedure. In principe komt de accountmanager altijd mee als de kandidaat op gesprek gaat.

Medewerkers van Fikq in een detacheringsopdracht blijven in verbinding met ons. Wij helpen de medewerker om de lopende opdracht zo goed mogelijk in te vullen. Onze ervaring in het coachen van medewerkers, indien nodig gebruikmakend van trainingen en opleidingen, maakt dat professionals graag met en voor ons werken en dat opdrachten succesvol worden vervuld.

Maatwerk

Naast detachering en werving en selectie zijn wij ook in staat om maatwerkoplossingen aan te bieden. Is er een piekbelasting of project binnen jouw organisatie, financiële afdeling, acceptatie- of schaderegelingsafdeling door een overname of door een systeemmigratie of welke reden dan ook, dan zijn wij in staat om op basis van een quick scan en een door onszelf ontwikkeld model een aanbieding te doen. Tijdens de quick scan wordt duidelijk of het project ingevuld kan worden op basis van prijs per dossier of boeking (stuksprijs), fixed price voor het hele project of op basis van detachering.

Vacatures

Vacatures
inOmgeving Hoogeveen
inVertrouwelijk
inthuis of een van de locaties van de werkgever
inOmgeving Hoogeveen

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact op. Onze accountmanager komt graag langs om kennis te maken en onze dienstverlening nader toe te lichten.

035 528 0199
info@fikq.nl 

Copyright © 2022 FIKQ   |  Sitemap   |  Disclaimer
FIKQ gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.