Over FIKQ

Fikq staat voor Finance en Insurance Kings en Queens. De naam onderstreept de ambitie om top of the bill kandidaten op het gebied Finance en Insurance te bieden aan onze opdrachtgevers.

Fikq is opgericht door Siebe de Haan van Zwart Mul Groep Adviseurs en Accountants, een gerenomeerd search bedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare speler in de markt van arbeidsbemiddeling van Finance en Insurance professionals.

Wij richten ons op duurzame en flexibele inzet van Finance en Insurance professionals en het ontwikkelen van hun kennis en kunde. Zo helpen wij professionals en organisaties om hun prestaties te verbeteren. Daarbij zetten wij eigen professionals, hooggekwalificeerde zelfstandigen en ondersteunende medewerkers in. Naast detachering en werving & selectie bieden wij ook maatwerk oplossingen bij piekbelasting, specialistische projecten en schaderegeling.

Medewerkers bij Fikq vinden het leuk en vanzelfsprekend om bezig te zijn met ontwikkeling van zichzelf en met het verbeteren van de dienstverlening van Fikq. De medewerkers van Fikq en wij investeren samen in hun ontwikkeling. Je bent tenslotte niet zomaar een King of Queen (de beste professional die je maar kunt zijn) in jouw vakgebied. De kernwaarden die daaraan ten grondslag liggen zijn:

  • Gedrevenheid
  • Persoonlijke betrokkenheid bij klanten en collega’s
  • Ruimte geven en nemen voor ontwikkeling (persoonlijk, kennis en innovatie)
  • Samenwerken.

Vacatures

Vacatures
inOmgeving Hoogeveen
inVertrouwelijk
inthuis of een van de locaties van de werkgever
inOmgeving Hoogeveen

Inschrijven

Heb je interesse in werken bij Fikq of met Fikq, schrijf je in en vul het formulier in.

Direct Inschrijven

Copyright © 2022 FIKQ   |  Sitemap   |  Disclaimer
FIKQ gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.